Ministerul Afacerilor Interne

Biroul Echipament şi Hrănire

BIROUL ECHIPAMENT ŞI HRĂNIRE

Pe toată durata şcolarizării, elevilor şi cursanţilor le sunt asigurate atât bunurile materiale ce ţin de resortul echipamentului, cât şi hrănirea.

Biroul are în compunere trei compartimente:

Compartimentul Echipament, care se preocupă de asigurarea cu echipament pentru cadre şi elevi, rechizite şi furnituri. În cadrul compartimentului funcţionează un atelier de spălătorie care asigură curăţarea, spălarea ţinutei şi lenjeriei, ateliere de croitorie şi frizerie.

Compartimentul Hrănire (Popotă Cadre şi Elevi) care asigură prepararea hranei cu personal calificat şi servirea acesteia în bune condiţii de către efectivele de cadre, elevi şi cursanţi. 
Spaţiile destinate preparării şi servirii hranei au în componenţă o bucătărie utilată la cele mai înalte standarde, săli de mese moderne cu linii de autoservire.

Compartimentul Alimente care asigură recepţia, depozitarea, distribuirea şi evidenţa produselor alimentare şi a mijloacelor necesare preparării şi servirii hranei.

Admitere 2022

Precizări privind admiterea în Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.

Relații cu publicul

Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.

Agenda conducerii

Aflați mai multe informații privind agenda conducerii Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.